Sajt BeoNova Wash je pred Vama

Povratak na Novosti
Sajt BeoNova Wash je pred Vama | BeoNova Wash

Sajt BeoNova Wash je pred Vama

Novi sajt BeoNova Wash je pred Vama

Sajt BeoNova Wash na najbolji način predstavlja kompaniju Beonova doo iz Beograda koja se bavi pranjem i čišćenjem objekata uz pomoć vode pod visokim pritiskom. Sajt je minimalističan sa naglaskom na najbitnijie informacije o uslugama koje nudimo. Posebna pažnja je posvećena korišćenju na mobilnim uređajima. Želimo da sve informacije budu dostupne u svakom trenutku našim klijentima.

Ipak, slika govori više od 1000 reči, pa smo u našoj galeriji postavili fotografije na kojima se možete uveriti o kvalitetu našeg rada. Upoznajte se sa tehnikama uz pomoć kojih postižemo sjajne rezultate putem video priloga iz naše arhive.

Šta je naš cilj?

Cilj je da postanemo broj jedan pružalac usluga profesionalnog čišćenja vodom pod pritiskom.

Na kratak rok, želimo da se pozicioniramo ka fizičkim licima koja neguju svoj dom i da im pružimo jednostavno i kvalitetno rešenje profesionalnog čišćenja. Uvideli smo da u urbanim sredinama postoji velika potreba za uslugama čišćenja, pranja i održavanja krovova i fasada zgrada, kao i pločnika, staza i puteva. Pored estetske komponente, pravilnim održavanjem se produžuje i rok trajanja objekata i staza. Našom profesionalnom uslugom omogućujemo klijentima da na jednostavan način povere nama brigu o svojoj nekretnini. Sajt BeoNova Wash Vam daje mogućnost da odaberete uslugu koja Vama odgovara, i da nam se obratite kako bi smo dogovorili dalje korake saradnje.

Na duži rok, želimo da budemo partner stambenim i poslovnim zgradama i državnim institucijama. Strategija kompanije BeoNova Wash je da se dokažemo kao pružalac vrhunske usluge u odabranim uslugama, a da tek nakon toga proširimo koncept na širi portfolio usluga.

Naše usluge

Usluge BeoNovaWash su iz domena pranja i čišćenja površina uz pomoć vode pod visokim pritiskom. Na ovaj način se mogu čistiti krovovi, fasade, staze, putevi, podovi i kaldrme. Pored čišćenja i pranja, radi dugotrajnijeg efekta, mogu se koristiti i hemijska sredstva koja se nanose na već očišćene površine, što spada u PREMIUM pakete usluga.

Sem usluga pranja, vršimo i usluge skidanja grafita, što je jedna od naših najatraktivnijih usluga. Neželjeni grafiti na fasadama objekata predstavljaju ozbiljan estetski i ekonomski problem u gradskim sredinama. Uz pomoć naših specijalizovanih mašina, grafiti se brzo i lako skidaju.

Kakve mogućnosti za kontakt Vam sajt BeoNova Wash pruža?

Svako preferira kanal komunikacije koji mu najviše odgovara. Sajt BeoNova Wash Vam pruža mogućnost izbora za kontaktiranje putem maila, telefona ili putem kontakt forme. Ukoliko nam se obraćate putem kontakt forme, imate mogućnost slanja fotografija Vašeg objekta, što umnogome olakšava komunikaciju.

Na Vaše poruke odgovoramo najkasnije u roku od 24 časa, ne računajući vikende, državne i verske praznike. Telefonska dostupnost je radnim danima od 09:00 do 17:00 časova. Pozivamo Vas da nam dostavite što je moguće više informacija, kako bi smo imali što bolji uvid u Vašu situaciju, a samim time i znali ponuditi najadekvatnije rešenje za Vas.

Podelite

Povratak na Novosti